Afwatering

U wilt graag het water van uw terras of oprit afvoeren? Dan is een afwateringsgoot een prachtige manier om dit te doen. De afwateringsgoten kunnen in uw bestrating verwerkt worden en aangesloten worden op de hemelwaterafvoer of het systeem kan gecombineerd worden met een infiltratiesysteem. Afwateringsgoten die geschikt zijn voor de oprit kunnen met het gewicht van de auto belast word

King-asistant Ultradrain goot assortiment

Met de Ultradrain  watergoot 6×100 kunt u eenvoudig in uw tuin regenwater effectief én op een stijlvolle manier opvangen of afvoeren. Dit is design van de hoogste kwaliteit. Deze watergoten kunt u mooi afwerken in uw oppervlak. Zo behoudt uw terras gewoon zijn uitstraling en vallen de goten niet op. Deze watergoten zijn duurzaam en innovatief. Vraag uw offerte aan, en vergeet de afvoerput en verschillende verbindingsstukken niet! 

Silverline

Blackline

Hulpstukken Ultradrain

Beneden afvoer

Hoekstuk

Zij-afvoer

T-stuk

Los rooster

Afvoerput

Eindstuk/mof

Sluitstuk

Verbindingsstuk

Aco draingoot assortiment

Hexaline serie

De ACO Hexaline bestaat uit een gootelement met een Ø110mm aansluiting die makkelijk is te verwerken en breed toepasbaar is. Het systeem wordt geleverd inclusief een verzinktstalen- of kunststofrooster. Het is mogelijk de goot te combineren met andere roosters of ACO Slotline sleufopzetstukken. Deze lijnafwatering kan worden aangesloten op het hemelwaterriool maar ook op een infiltratiesysteem wat bijdraagt aan een goede waterhuishouding in de tuin.

Draingoot Kunststofrooster

Draingoot Stalenrooster

Slotline serie

ACO Slotline bestaat uit een volledig kunststof geheel. Met een sleufbreedte van 17mm valt deze nauwelijks op in uw terras Via het toe te passen inspectie-/hoekelement blijft altijd onderhoud mogelijk.

Draingoot Slotline

Hulpstukken Aco draingoot

Starter set

Hoek element

Zij uitloop

Eindplaat

Drainage

Heeft u last van een te natte bodem in uw tuin of staat er regelmatig water in uw kruipruimte? Een goed aangelegde drainagebuis helpt u om van deze problemen af te komen. Het aanleggen van een drainage is zeer makkelijk en kunt u zelf doen!

Een natte ondergrond is echt iets Hollands. Het ontstaat naar aanleiding van het klimaat. Heeft u last van een natte tuinbodem, gazon of staat de tuin regelmatig onderwater? Dan is het laten aanleggen van een drainagebuis een goed idee! Bij een ringdrainage zal u de drainage rond uw huis aanleggen, bij een oppervlakte drainage zorgt u ervoor dat in uw gehele tuin drainage wordt aangelegd. Zorg bij oppervlakte drainage dat elk punt van uw tuin tenminste binnen 2,5 meter van de drainage vandaan ligt. Drainagebuizen zullen zo maximaal 5 meter uit elkaar liggen.


onze voorraad Drainage buis

Bij ons kun je drainage buis kopen op volle rol (50 m1) of los per meter

60mm
80mm
90mm

Pvc

Naast de goten die wij verkopen hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment in
pvc. Naast de buizen die we op voorraad hebben liggen hebben wij ook vrijwel
alle bijbehorende hulpstukken in onze bouwmarkt.