Sfeervol genieten van het buitenleven

Veel mensen houden van het buitenleven, maar het weer in Nederland laat dit niet altijd toe. Een veranda of overkapping is de ideale oplossing. Zo kunt u maximaal van uw tuin en omgeving genieten met een minimaal aan onderhoud. Wij leveren zowel onderhoudsarme aluminium veranda’s als ook sfeervolle houten overkappingen alles volgens u wensen. Een veranda is erg functioneel in vergelijking met andere oplossingen. Neem bijvoorbeeld een zonnescherm die moet u uitdraaien zodra de zon begint te schijnen. Gaat het regenen ? dan moet het scherm weer omhoog en heeft u geen enkele bescherming. Met een veranda blijven bovendien uw tuinmeubelen beter beschermd en hoeft u deze niet telkens af te dekken of te stallen in uw toch al overvolle schuur of garage. Een veranda is aan te passen aan elke situatie en elke woning. Bovendien is een veranda voor alle seizoenen, alle weersomstandigheden een aanwinst waar u geen spijt van krijgt.

kwaliteit en duurzaamheid

Aluxe is producent en leverancier van aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden. De moderne, state of the art productiefaciliteit van Aluxe is gevestigd in Kevelaer, net over de grens in Duitsland. Hier brengt Aluxe – onder naleving van alle binnen de in de branche vastgestelde kwaliteitsnormen – haar brede range aan hoogwaardige producten voort, die alle voldoen aan de Europese CE normering DIN EN 1090. Alle Aluxe verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Eindeloze mogelijkheden

Aluxe biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Van een overkapping met glazen schuifdak, tot aan een overkapping met lamellen. Aluxe heeft het allemaal. Door de landelijke dekking is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt, die u graag adviseert over alle mogelijkheden!

Innovatief

Naast het adembenemende design, onderscheiden Aluxe producten zich door innovatieve constructies en slimme oplossingen. De modulaire opbouw, de verborgen bevestigingsdelen, het unieke scharnierbare profiel alsook het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen.

Onderhoudsarm

Zon, regen, sneeuw of wind… Aluxe producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u met minimale zorg, jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Kom langs

Kom eens langs in onze showroom hier hebben we verschillende modellen en kleuren voor u opgesteld. 1 van onze adviseurs staat u graag te woord

Plaatsen of zelfbouwen?

Voor de handige klusser is het zelf te bouwen. Maar wij adviseren om het te laten plaatsen door een Aluxe specialist die de veranda's voor ons bouwt. Een extra voordeel is dat je Garantie op de plaatsing krijgt

Door ons gerealiseerde projecten