Postmus-Nuis BV

Alles wat u nodig heeft
voor de verbouwing in en om
het huis

Bij Postmus-Nuis BV vind u vrijwel alles wat u nodig hebt voor de klus in en om het huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment in o.a bouwmaterialen, Tuinhout, Bestrating, ijzerwaren, plaatmateriaal, werkkleding, overkappingen, tuinmeubelen en nog veel meer. kortom voor de klus groot of klein ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk hier de nieuwe Catalogussen van 2020

Gevelbekleding

Gevelbekleding geeft uw woning of gebouw uitstraling. De keuze voor passende bekleding is dus zeer bepalend voor de gevel

Tuintegel 60x40x4cm

€24,95 p/m²

Grenen 63x160

€5,08 p/m1

Beton klinker 8cm

€12,50 p/m²

VOLG ONS OP FACEBOOK

Wil je op de hoogte blijven van onze dagelijkse werkzaamheden of op de hoogte blijven van de komende en gaande aanbiedingen? Volg ons dan op Facebook!

Kom bij ons langs

wij nodigen jullie graag uit om bij ons een kijkje te nemen in het bedrijf. Op foto's lijkt het product vaak anders dan dat het in werkelijkheid is. Wij hebben een ruim opgezette showroom met o.a tuinmeubelen, veranda's blokhutten, schuttingen, overkappingen. Ook hebben wij buiten een ruim opgezette showtuin met de bestratings materialen die wij verkopen.

Openingstijden

Wij helpen u graag een handje mee

Wij snappen dat een complete tuin renovatie of verbouwing flink in de papieren kan lopen.
En heeft u dus meer nodig dan alleen een paar planken of stenen. Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u persoonlijk kunnen begeleiden en helpen bij het realiseren van uw wensen.