In-LITE

12 volt systeem

in-lite buitenverlichting is gebaseerd op laag spanning (12 volt). daarom is het veillig en gemakkelijk zelf te installeren.

Winkel

Kom langs in de winkel en bekijk wat wij op vooraad hebben.Bestellen kan ook binnen een paar dagen kunnen wij leveren

Bomen & Paden

Je tuin, (dak)terras of binnenplaats gaat pas echt leven als er voldoende groen aanwezig is. Planten hebben een positief effect op hun omgeving: ze zijn mooi, goed voor ons klimaat en zorgen voor een natuurlijke afwatering in je tuin. Geef ze daarom ook ’s avonds de aandacht die ze verdienen door buitenverlichting toe te voegen. We geven je een aantal suggesties voor je bomen, borders en struiken.

Teras & Overkapping

Buiten is dé plek om te ontspannen en te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Een mooi terras, fijne loungehoek of praktische eetset met buitenkeuken zijn hierbij niet meer weg te denken. En met een overkapping zit je ’s avonds en zelfs in het voor- en najaar heerlijk lang buiten. Uiteraard wel met de juiste buitenverlichting!

gevel & Oprit

Ook ’s avonds wil je goed je weg kunnen vinden rondom het huis en in de tuin. Licht helpt je hierbij. En dat gaat wat ons betreft verder dan alleen een lamp bij de voordeur en de schuur. We laten je graag zien hoe je op sfeervolle wijze je entree, tuinpad, garage of oprit kunt verlichten

0