Zakgoed

Aanbod

Spenner portland cement
Inhoud: 25kg


Portland cement wordt voornamelijk gebruikt voor zand/cement dekvloeren, maar ook voor het aanmaken van betonspecie. 

 

 

Sakrete voegmortel cement grijs
Inhoud: 25 kg 

Deze mortel is met name geschikt voor het uitbloeiingsarm (na)voegen van metselwerk onder de meest gangbare omstandigheden, waterkerend metselwerk, werk niet afgeschermd tegen weer en wind, hoog mechanisch belast en normaal metselwerk binnen en buiten.

 

Sakrete 16 in 1 mortel
Inhoud: 25kg

Deze unieke 16in1 mortel heeft een uitgebalanceerde samenstelling van de nieuwste grondstoffen en additieven. De goede verwerkbaarheid, hoge hechtsterkte, hoge stabiliteit en het uitstekende watervasthoudende vermogen geven deze mortel de unieke eigenschappen voor 16 verschillende toepassingen. Met de bereidingsmethode (zie tabel) bepaalt u de toepassing en heeft u altijd de juiste mortel ter beschikking om de klus te klaren.

 

Kalk Mekal
Inhoud: 25kg

Gebluste kalk Mekal wordt toegepast in metsel – en pleisterwerk voor opgaande binnen- of buitenmuren.

Knauf

Knauf metselmortel
Inhoud: 25kg

Knauf metselmortel + kalk
Inhoud: 25 kg

Knauf Metselmortel is geschikt voor het metselen van bijna alle steensoorten, zoals baksteen en betonsteen. Je kunt Knauf Metselmortel gebruiken voor al het metselwerk buiten en voor dragend werk binnen. Pas Metselmortel toe voor voegdiktes van 8 – 12 mm.

Knauf betonmortel
Inhoud: 25 kg 

Knauf Betonmortel is onder andere geschikt voor het maken van vloeren, kleine funderingen en terrassen met een minimale laagdikte van 40 mm.

Knauf turbobeton
Inhoud: 25kg

Knauf Turbobeton is een snel hardende beton, geschikt voor razendsnelle bevestiging en verankering bij het plaatsen van palen, verkeersborden, carports, schommels, pergola’s, tuinbanken, droogmolens, enzovoort. Je kunt Knauf Turbobeton ook gebruiken voor kleine funderingen van bijvoorbeeld een tuinhuisje, barbecue, serre, carport, en dergelijke.

Knauf geelband
Inhoud: 25kg

Knauf Geelband is een gipspleister voor handmatige verwerking in één laag. Je kunt Geelband gebruiken op alle steenachtige wanden en plafonds. Zelfs in keukens en badkamers in woningen. Let op: Geelband is niet geschikt voor natte bedrijfsruimtes.

Knauf Rotband
Indhoud: 25kg

Rotband hechtpleister is een pleistergips waarin toeslagstoffen gebruikt zijn die de hechting bevorderen. Het is een binnenpleister, die je handmatig in één laag verwerkt. Rotband is geschikt voor alle steenachtige ondergronden. Je kunt de pleister toepassen in alle types ruimten/gebouwen, behalve in vochtige bedrijfsruimtes.

Knauf Fix en Finish
Inhoud: 25kg

Fix & Finish gipsmortel is ideaal voor het verlijmen en pleisteren van niet dragende scheidingswanden van cellenbeton-, gips- of kalkzandsteenblokken. Daarnaast kun je dit product gebruiken om er beton, stuclagen van gips of kalkmortel mee te (blauw)pleisteren.

Knauf MP75 spuitgips
Inhoud: 25kg

Al meer dan 40 jaar de meest gebruikte stukadoors gips in Nederland. Knauf MP 75 is een machinepleister voor verwerking in één laag met de PFT gipsspuitmachine zoals de PFT Ritmo of PFT G4 X. Met MP 75 krijg je een mooi glad eindresultaat door de fijne vulstoffen. Je kunt MP 75 gebruiken op alle steenachtige wanden en plafonds binnen. Zelfs in keukens en badkamers in woningen. Deze gipspleister is ideaal voor het stukadoren van stucplaten en Stucanet. Knauf MP 75 heeft een hoge opbrengst en een lange verwerkingstijd. En is geschikt voor laagdiktes vanaf 10 mm.

Metzelzand & meer

Ook voor metselzand, grind en betongranulaat kunt u bij ons terecht. Dit hebben wij ruim op voorraad in bunkers.